Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.
Bedrijf Deur R&D-centrum productieatelier Modellen Bedrijf voorbureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Het chengming van Hong
Jaarlijkse omzet : 10000000-30000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 60% - 70%

                                                                    Bedrijfprofiel

Wordt Chemisch Co. van Hubeihongchengming, Ltd gevestigd in Wuhan, de grootste regionale centrumstad in centraal China. Wuhan is genoemd geworden „Oosters Chicago“. Opgericht in 1999, werd het bedrijf vroeger Chemische Installatie van Zhongxiang genoemd Xingsheng, die hoofdzakelijk fosfaatrots raffineert om fosforhoudende samenstellingen te produceren. In 2017, veranderde het bedrijf zijn naam in Chemisch Co. van Hubei Hongcheng Ming, Ltd. Het bedrijf is een moderne high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling op grote schaal, productie, agentschap en verkoop van fijne chemische producten zoals chemische grondstoffen, medische grondstoffen, voedsel grondstoffen, additieven voor levensmiddelen en kruidingrediënten. Technologiejoint-stock chemische onderneming.


Het assortiment van het bedrijf is rijk aan chemische grondstoffen in de medische, landbouw, voedselverwerking, elektronika, kleurstoffen, de automobiel, ruimtevaartindustrieën. Het bedrijf heeft een groep opmerkelijke technische talenten geïntroduceerd en opgeleid. Met rijke ervaring, ernstige houding en actieve innovatie, is het bedrijf de backbone van het bedrijf om moeilijkheden te overwinnen en voor perfectie te streven. Dit jaar, kocht het bedrijf een partij van geavanceerd productiemateriaal, is de productiecapaciteit zeer verbeterd, en de productkwaliteit is verder gewaarborgd om de toenemende vraag van klanten te ontmoeten.


wegens belangrijke technologie en de producten van uitstekende kwaliteit, hebben de bedrijfszaken zich geleidelijk aan aan Europa, de Verenigde Staten, Centraal-Azië, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Afrika en andere landen, uitgebreid en brede toejuiching ontvangen. Heeft Chemisch Co. van Hongchengming, Ltd de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit, Eerlijkheid, Wederzijds Voordeel eerst aangehangen, Ontwikkeling en Win-Win“. Begeleid door de markt, concentreert het bedrijf zich bij het ontwikkelen van producten die aan internationale normen voldoen, die zich op de industrialisatie en de innovatie van nieuwe producten concentreren. Duizenden producten zijn veroorzaakt en veroorzaakt, en hebben een onderzoek en productieentiteit van een bepaalde grootte. Welkom binnenlandse en buitenlandse klanten om zaken met het bedrijf te bespreken. Bedrijfadres: Het Landbouwbedrijf van No.3runhe, Dongxihu-District, Wuhan Tel.: 13260687265 Manager Yang

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Evans

Tel.: 86-132-6068-7265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)