Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Inleiding aan QC

 

Op basis van het erven van de originele fabriekservaring en de rijpe producttechnologie, heeft ons bedrijf modern productiemateriaal en geavanceerde productietechnologie geïntroduceerd, die de productkwaliteit stabieler maakt. De rijpe producten zijn op brede schaal erkend door klanten in de markt, en met professioneel beheerspersoneel uitgerust om de kwaliteit te begrijpen. Tegelijkertijd, hebben wij en een verscheidenheid van nieuwe die producten ontwikkeld verbeterd op de originele producten worden gebaseerd, makend de productdiversificatie geavanceerd meer en meer.

 

De QC afdeling van het bedrijf heeft 10 werknemers, één supervisor, en andere is verdeeld in 3 groepen van 3 mensen elk, is elke groep verantwoordelijk voor een specifieke productproductielijn, en heeft een beloning en strafbeheersysteem. De QC afdeling is de belangrijkste ketting van de efficiency van het bedrijf, en die het is de afdeling strikt door het bedrijf wordt gecontroleerd; het is de waarborg voor de klanten om de vruchten te oogsten, om nul-gebrekkige producten, nul winst te bereiken; is de plaats waar het afdelingspersoneel de waarde van het leven realiseert.

 

De de productieworkshops zijn allen van het bedrijf stofvrije workshops. Het personeel draagt kleding in strikte overeenstemming met de hygiënenormen van de gezondheidsafdeling, en leidt om de zes maanden fysieke onderzoeken. De workshop wordt elke maand gesteriliseerd om ervoor te zorgen dat de producten in een steriel milieu worden geproduceerd. De grondstoffen van alle producten worden gekocht door vaste kanalen, en de levering en de kwaliteit zijn stabiel. De grondstoffen worden gesteriliseerd alvorens de productieworkshop in te gaan.

 

Door de samenwerkingsproductie van diverse afdelingen van het bedrijf, verbetert de productkwaliteit regelmatig en door klanten op brede schaal erkend. Het bedrijf zal blijven vernieuwen, kwaliteitsbewaking begrijpen, doet een goed werk, en dient wereldwijd klanten.

 

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Evans

Tel.: 86-132-6068-7265

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)