Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAntimonium Iii Oxyde

Oplosmiddelen en Reagentia Dimethyl Sulfoxide Hoge Selectiviteitsextractie CAS 67-68-5

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu

Oplosmiddelen en Reagentia Dimethyl Sulfoxide Hoge Selectiviteitsextractie CAS 67-68-5

China Oplosmiddelen en Reagentia Dimethyl Sulfoxide Hoge Selectiviteitsextractie CAS 67-68-5 leverancier

Grote Afbeelding :  Oplosmiddelen en Reagentia Dimethyl Sulfoxide Hoge Selectiviteitsextractie CAS 67-68-5

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dimethyl sulfoxide
Certificering: GMP
Modelnummer: ai2023

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg/barrel
Levertijd: 3~5 week dagen na betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T, L/C
Levering vermogen: 10000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Engelse naam: Dimethylsulfoxide CAS:: 67-68-5
MF:: C2H6OS EINECS:: 200-664-3
Andere Naam:: Methaan, sulfinylbis-; (Methylsulfinyl) methaan; Verschijning:: kleurloze vloeistof
Toepassing:: Oplosmiddelen en reagentia Zuiverheid:: >99%
PSA:: 36.28000 logP:: 0,86040
Hoog licht:

antimony iii sulfide

,

magnesium silicide

Oplosmiddelen en Reagentia Dimethyl Sulfoxide, Hoge Selectiviteitsextractie

 

Productnaam: Dimethyl sulfoxide
Synoniemen: Doligur; Domoso; Dromisol; Durasorb; Gamasol 90; gamasol90; Herpid; Hyadur
CAS: 67-68-5
MF: C2H6OS
Mw: 78.13
EINECS: 200-664-3
Productcategorieën: Farmaceutische Tussenpersonen; ANORGANISCHE & ORGANISCHE CHEMISCHE PRODUCTEN; Natuurlijke producten; Analytische Chemie; Oplosmiddelen voor HPLC & Spectrofotometrie; Oplosmiddelen voor Spectrofotometrie; Zwavelsamenstellingen (voor Synthese); Synthetische Organische Chemie; Dimethyl Sulfoxide (DMSO); Vochtvrije Oplosmiddelen; Oplosmiddel door Toepassing; Oplosmiddel door Type; Oplosmiddelen; Plastic Flessen; Analytische Reagentia; Analytische Reagentia voor Algemeen Gebruik; Analytisch/Chromatografie; C-D; Puriss p.a. ACS; Oplosbare Flessen; Oplosbare Verpakkingsopties; BRDU-de Analysereagentia van de Celproliferatie; Celcultuur; Cel Bevriezende Media en Reagentia; De chemische Chaperonnen van ER; Endoplasmic Netwerkspanning; De algemene Biologie van de Stamcel; Hybridoma Platform; Hybridoma Reagentia; De Reagentia van de het levenswetenschap voor Celcultuur; Reagentia en Supplementen; Serum-free Media; De Biologie van de stamcel; Celbiologie; Cel het Signaleren en Neurologie; Kern Bioreagents; Cryopreservation; Algemene Reagentia; Onderzoekhoofdzaak; Apoptosis en Celcyclus; De Reagentia van de het levenswetenschap voor Nucleic Zuurreiniging; De Reagentia van de het levenswetenschap voor Eiwituitdrukking en Reiniging; Andere Apoptosis Verwante Reagentia; Biostabilizationagenten; PCR Optimalisering; Stabilisatie van Biomoleculen; Biochemische producten en Reagentia; De Reagentia van de het levenswetenschap voor PCR; Moleculaire Biologie; PCR Reactiecomponenten; PCR/Amplification; Installatiebiotechnologie; Installatiegroeiregulators; De Cultuur van het installatieweefsel; Primaire Menselijke Celcultuur; Specialiteitmedia Systemen; Hepatocytes; Biotech; Biotech-Oplosmiddelen; De Reagentia van de het levenswetenschap voor het Noordelijke en Zuidelijke Bevlekken; Producten; Te retourneren Containers; Zekere/Verbindingsflessen; DMSO - Dimethyl sulfoxide; Moleculaire Biologiereagentia; β; Analytische en Industriële Enzymen; en Substraten; Biochemische producten; Enzymen; - Glucuronidase; - Glucuronidase-de Bundel van de Druganalyse; Inhibitors; De Reagentia van de het levenswetenschap voor RNAi; Vochtvrij; De Rangoplosmiddelen van ACS en van de Reagens; ACS-Rang; ACS-Rangoplosmiddelen; Amberglasflessen; Samengestelde Trommels; Trommelsproductregel; Semi-bulkoplosmiddelen; VerSA-stroom Producten; CHROMASOLV plus; Chromatografiereagentia &; HPLC &; HPLC plus Rangoplosmiddelen (CHROMASOLV); HPLC/UHPLC oplosmiddelen (CHROMASOLV); NOWPakproducten; UHPLC-Oplosmiddelen (CHROMASOLV); Universeel Oplosmiddel
Mol-Dossier: 67-68-5.mol
Dimethyl sulfoxide Structuur
 
Dimethyl sulfoxide Chemische Eigenschappen
Smeltpunt 18.4 °C
Kookpunt 189 °C (lit)
dichtheid 1,100 g/ml bij 20 °C
dampdichtheid 2.7 (versus lucht)
dampdruk 0,42 mm van Hg (20 °C)
r.i. n20/D 1,479 (lit)
FEMA 3875 | METHYLSULFINYLMETHANE
Vriespunt 192 °F
opslagtemperaturen. Opslag bij rechts.
oplosbaarheid H2O: mengbaar (volledig)
pka 35 (bij 25℃)
vorm vloeistof (afhankelijke temperatuur)
kleur duidelijke kleurloos
Relatieve polariteit 0,444
explosieve grens 1.8-63.0% (V)
Wateroplosbaarheid Oplosbare stof in water, methanol, aceton, ether, benzeen, chloroform.
FreezingPoint 18.4℃
Gevoelig Hygroscopisch
Merck 14,3259
BRN 506008
Stabiliteit: Stabiel. Onverenigbaar met een zeer brede waaier van materialen, met inbegrip van zure chloriden, sterke zuren, sterke oxyderende agenten, sterke verminderende agenten, fosforhalogeniden, vochtigheid, koperwol + trichloroacetic zuur. Reageert hevig met een aantal materialen - raadpleeg v3o3or gebruik een volledig gegevensblad. Hygroscopisch.
InChIKey Iazdpxiomuyvgz-uhfffaoysa-n
CAS-Databaseverwijzing 67-68-5 (CAS-Databaseverwijzing)
NIST-Chemieverwijzing Dimethyl sulfoxide (67-68-5)
EPA-het Systeem van de Substantieregistratie Methaan, sulfinylbis- (67-68-5)
 
Veiligheidsinformatie
Gevarencodes Xi
Risicoverklaringen 36/37/38
Veiligheidsverklaringen 24/2537/39263623
RIDADR NA 1993/PGIII
WGK Duitsland 1
RTECS PV6210000
F 3
TSCA Ja
HS Code 29309070
Gevaarlijke stoffengegevens 67-68-5 (Gevaarlijke stoffengegevens)
Giftigheid LD50 mondeling bij ratten: 17.9 ml/kg (Bartsch)
 
MSDS-Informatie
Leverancier Taal
Dimethyl sulfoxide Engels
SigmaAldrich Engels
ACROS Engels
ALPHA- Engels
 
Dimethyl sulfoxide Gebruik en Synthese
Overzicht Dimethyl sulfoxide (afgekorte DMSO) is een zwavelhoudende organische verbinding; moleculeformule: (CH3) 2SO; Het stelt zoals kleurloze, geurloze, hygroscopische en brandbare transparante vloeistof bij kamertemperatuur tentoon. Het heeft zowel hoge polariteit evenals high-boiling punt. Het heeft ook aprotic en water-miscible kenmerken. Het heeft lage giftigheid, goede thermische stabiliteit, en is niet mengbaar met paraffine. Het is oplosbaar in water, ethylalcohol, propanol, ether, benzeen en chloroform en veel andere soorten organisch stof en als „universeel oplosmiddel.“ geroepen Het is een gemeenschappelijk organisch oplosmiddel dat de sterkste het oplossen capaciteit heeft. Het kan de organische verbindingen met inbegrip van koolhydraten, polymeren, peptides, evenals vele anorganische zouten en gassen het meest oplossen. Het kan bepaalde bedragopgeloste stof oplossen het waarvan gewicht gelijken aan 50-60% van zich is (andere gemeenschappelijke oplosmiddelen gewoonlijk lossen slechts 10-20% op), zodat is het zeer belangrijk in het steekproefbeheer evenals hoge snelheidsonderzoek van drugs. Onder bepaalde voorwaarden, kunnen het contact tussen dimethyl sulfoxide en het chloride zelfs tot explosieve reactie leiden.
dimethyl sulfoxide wordt wijd gebruikt als oplosmiddelen en reagentia, in het bijzonder als verwerkingsreagens en spinnend die oplosmiddel bij de reactie van acrylonitrile polymerisatie voor polyurethaansynthese en het spinnende oplosmiddel wordt gebruikt. Het kan ook als synthetisch oplosmiddel voor polyamide, polyimide en polysulfone hars evenals de extractiemiddelen voor aromatische koolwaterstof en butadieenextractiemiddelen en oplosmiddelen worden gebruikt voor het samenstellen van chlorofluoroaniline. Bovendien dimethyl kan sulfoxide ook direct als grondstof of drager van één of andere drug in de farmaceutische industrie worden gebruikt. dimethyl sulfoxide zelf heeft diverse gevolgen zoals anti-inflammatory, pijnstillend, diuretisch, en kalmerend, en zo ook genoemd wordend „panacee“ die gewoonlijk als actief ingrediënt van pijnstillend medicijn dat aan de drug wordt toegevoegd is. Het heeft ook speciale eigenschappen van gemakkelijke penetratie door de huid, die in personeelsgevoel resulteert van oester-als aroma. De dimethyl sulfoxide oplossing van natriumcyanide kan cyanidevergiftiging door huidcontact veroorzaken terwijl dimethyl sulfoxide zelf heeft een relatieve lage giftigheid. dimethyl sulfoxide wordt wijd toegepast als extractieagent in heel wat chemische en farmaceutische bedrijven. Nochtans, wegens zijn hoger kookpunt, veroorzaakt het zeer hoge werkende temperaturen en veroorzaakt verder de vercooksing van materialen, waarbij het recycling van dimethyl sulfoxide en het verdere schoonmaken van het materiaal evenals het resulteren in verhoogd energieverbruik worden beïnvloed. Daarom is het recycling van dimethyl sulfoxide een knelpunt als zijn verdere brede toepassing als extractieagent geworden.
De bovengenoemde informatie wordt uitgegeven door Chemicalbook van Dai Xiongfeng.
Methode van reiniging en waterverwijdering dimethyl sulfoxide kan met water worden gemengd en kan voor opslag op lange termijn en het drogen door moleculaire zeef worden geplaatst. Pas het verder op vacuümdistillatie toe en verzamel de fractie van 76 °C/1600Pa (12mmHg). Op distillatie, houd de temperaturen bij hieronder 90 °C; anders zal het in disproportionation reactie resulteren die dimethyl sulfon en dimethyl sulfide produceert. Het kan ook door calciumoxide, calciumhydroxyde, bariumoxyde en bariumsulfaten droog zijn en dan onder verminderde druk gedistilleerd. Het kan ook door gedeeltelijk kristallisatie worden gezuiverd. Het kan tot explosie leiden wanneer het mengen van dimethyl sulfoxide met bepaalde substantie zoals natriumhydride, periodiek zuur of magnesiumperchloraat, en zou zo aandacht moeten worden besteed.
Identificatie en opsporingsmethodes [Identificatie] neem 1,5 ml van dit product en voeg langzaam aan het toe van 2,5 ml gekoelde hydroiodic zure dalings wijze; snel droogt de filter het en het onder verminderde druk met het residu die onstabiel donker purper kristallijn vast lichaam zijn dat een onplezierige geur heeft. Het oplossen van het in chloroform zal een rode oplossing vormen.
[Controle] de Optische absorptie, neemt bepaalde hoeveelheid dit product, giet door de stroom van droge stikstof 15 minuten en plaatst het onmiddellijk in 1cm absorptiecuvette met water als spatie. Meet de absorbering van 275 NM volgens spectrofotometrische methode (Chinese Farmacopee 1990 uitgave van Bijlagepagina 24) met een waarde die niet hoger dan 0,30 zijn; en toen verdere maatregelenabsorbering bij golflengte van 285nm en 295nm met zijn verhouding over dat van de absorbering die van 275nm niet groter dan 0,65 en 0,45, respectievelijk zijn. Merk ook op dat, er geen maximale absorptie in de 270~350nm-waaier zou moeten zijn. Het watergehalte zou geen 0,2% (Chinese Farmacopee 1990 uitgave van Bijlage 55) moeten overschrijden. Dimethyl sulfon neemt diphenyl methaan om een 0,025% acetonoplossing als interne standaardoplossing te maken; weeg nauwkeurig passend bedrag van dimethyl sulfoxide en verdun aan 0,050% oplossing van interne standaardoplossing als controleoplossing; bovendien weeg nauwkeurig bepaalde hoeveelheid dit product en verdun aan 50% oplossing met interne standaardoplossing als testoplossing. Volgens het protocol van de gaschromatografie (Chinese Farmacopee 1990 uitgave, tweede volume, bijlagepagina 31(3)), gebruik 20 mm het polyethyleenglycol van 10% (deklaagconcentratie) als fixeerstofvloeistof; (het theoretische die plaataantal vanaf dimethyl zou wordt berekend groter moeten zijn dan 1500, en de scheidingsgraad van dimethyl sulfoxide piek en de interne standaardpiek zou groter moeten zijn dan 2). De gemeten verhouding van dimethyl sulfon piekgebied en diphenyl methaan piekgebied van zou de steekproefoplossing bij een kolomtemperatuur van 150 °C niet groter moeten zijn dan dat van de controleoplossing.
Verwijzingskwaliteitsnormen Voor externe kwaliteit gebruik-DMSO van technische indicatoren
Inhoud, GC, % het Gaschromatografie, van ≥ 99,9 GB/2307-1986)
De identificatie van IRL, gekwalificeerd EP
Chemische identificatie, gekwalificeerd EP
Kristallisatiepunt, °C ≥ 18,3 GB/T7533-1993
R.i van 1.478-1.479 GB/T6488-1986
Vochtigheid, %, KF, ≤ 0,2 GB/T6283-1986
UVuitstervenwaarden, 275nm ≤ 0,3 GB 9721-1988
285nm ≤ 0,2
295nm ≤ 0,2
Heavy metallen, P.p.m. ≤ 10 GB/7532-1987
Soortelijk gewicht (20 ℃), 1.100-1.104 GB/4472-1984
Zuurrijke waarde (0.1N/ml NaOH/50g), ≤ 5,0 GB/9736-1988
Verpakking: PE plastic emmer vochtvrij-Technische index van DMSO-kwaliteit
Inhoud (DMSO), GC%, ≥ 99,9 GB/2307-1986) Gaschromatografie
Kristalpunt, °C, ≥ 18,35 GB/T7533-1993
Zuurrijke waarde mgKOH/g, ≤ 0,001 GB/T9736-1988
R.i. (20 °C), 1.478-1.479 GB/6488-1986
Vochtigheid, %, KF, ≤ 0,001 GB/6283--1986
Verdampingsresidu, p.p.m., ≤ 5. GB/T3209-82
Heavy metallen, %, ≤ 10. GB/T7532-87
Pakket: PE plastic emmer
Giftigheid GRAS (FEMA).
Beperkt gebruik FEMA (mg/kg) bakkerijproducten, niet-alkoholische dranken, ontbijtgraangewassen, koude dranken, sausen, vleeswaren, zuivelproducten, zacht suikergoed, soepen, zoete sausen; 0,1 tot 5,0 in gemiddelde; Kruiden: 100-1000.
Terugwinningsproces Wij zouden recycling moeten nemen in overweging wanneer het gebruiken van DMSO als oplosmiddel om de productiekost te verminderen. Wij kunnen uit het bezit voordeel halen van DMSO van gemakkelijk oplosbaar het zijn in water, benzeen, en tolueen om complexe vereniging te produceren om het te scheiden van andere onzuiverheden gebruikend etherextractie of omgekeerde extractie, en verder vacuümdistillatie toe te passen om zuiver product te krijgen. Bijvoorbeeld: voor het mengsel tussen DMSO en het anorganische zout, gebruikstolueen om DMSO te halen uit, en dan water verder toe te voegen aan de extractievloeistof voor omgekeerde extractie van DMSO. De resulterende DMSO-waterige oplossing is onderworpen aan vacuümdistillatie bij verminderde druk ((1.33~2.00) × 103Pa om DMSO te verkrijgen van over 99%. Door de extractie met arene, eerste uittreksel uit arene van reformate; voeg verder water aan de gehaalde vloeistof voor omgekeerde extractie toe om waterige DMSO te verkrijgen. Word verder het zuivere DMSO-product door vacuümdistillatie. Bovendien zijn er ook een andere methodes zoals zouten met kaliumdihydrogen fosfaat, recyclerend methode via methanol, ethylalcoholextractie die kan onder bepaalde voorwaarden worden goedgekeurd. Voor gebruiker van kleine hoeveelheden wat niet gemakkelijk is te recycleren kan hen omhoog opstapelen en aan de productie-installatie begaan voor samen recycling.
De basisbenadering van DMSO-recycling is door vacuümdistillatie met het vereiste van twee voorwaarden, eerst, houdt de temperatuur onder 120 graden, anders zal er veiligheidsproblemen, zijn en zal ook lagere terugwinning veroorzaken. Een andere kwestie is de PH waarde van het systeem. Een aangewezen waarde is pH 8 die voor zowel veiligheidskwestie evenals de juiste decompositievoorwaarde van DMSO geschikt is. De toren die ik is koolstofstaal met 7-8 dienbladen en de terugvloeiingsverhouding die 3-2 heb gebruikt zijn die inhoud kan over het algemeen bereiken 98-99%. Het apparatenvolume is 2000 L met een zeer goede doeltreffendheid.
Semi-continuous vacuümdistillatiemethode om DMSO in ketoconazoleproductie terug te krijgen is als volgt: (1) giet de grondstof in de reactor van de distillatiekolom, beginnen te verwarmen wanneer het vloeibare niveau 1/3 bereikt; (2) toen de temperatuur van de bovenkant van de hoogste temperatuur van de rectificatiekolom 60 °C bereikte, zet de interne terugvloeiingskoeler evenals het vacuümsysteem aan; (3) wanneer de graad van vacuüm 0.1~0.15 × 10 Pa ↑ bereikt, controleer de bovenkant van de distillatiekolom van het opbrengen van materiaal: toen de hoogste temperatuur 65 °C bereikte, produceert de bovenkant van de rectificatiekolom hoofdzakelijk het half afgewerkte materiaal; toen de hoogste temperatuur 80 °C bereikte, en ook er escalatie in temperatuur van de bovenkant was, is het opbrengende materiaal in bovenkant DMSO; (4) wanneer de temperatuur 110 °C, opening bereikt en ophoudt verwarmend; (5) geef het residu in de torenketel vrij.
Chemische Eigenschappen Het is kleurloze vloeistof, en is hygroscopisch. Het is bijna geurloos met een bittere smaak. Het kan in water, ethylalcohol, aceton, ether, benzeen en chloroform worden opgelost.
Gebruik 1. Het kan voor de extractie van arene, ook als reactiemiddel voor harsen en kleurstoffen wordt, en worden gebruikt op acrylpolymerisatie en spinnend oplosmiddel wordt toegepast gebruikt die dat.
2. Het kan als organisch oplosmiddel, reactiemiddel en tussenpersonen van organische synthese worden gebruikt. Het is hoogst veelzijdig. Dit product heeft een hoogst selectieve extractiecapaciteit, en kan als polymerisatie en condensatieoplosmiddel van acrylhars en polysulfone hars, als polymerisatie en spinnend oplosmiddel van polyacrylonitrile en celluloseacetaat, als extractiemiddel voor het scheiden van alkanes en arenes, en als reactiemiddel voor arenes, de butadieenextractie, de acrylvezel, de plastic oplosmiddelen, organische en de synthetische kleurstoffen, en de geneesmiddelenindustrieën worden gebruikt. Op het gebied van geneeskunde, dimethyl heeft sulfoxide anti-inflammatory en pijnstillend effect met een sterk vermogen van penetratie door de huid, en zo het kunnen bepaalde drugs oplossen en hun penetratie in het menselijke lichaam opvoeren om de therapeutische doeleinden te bereiken. Het nemen van dit dragerbezit van dimethyl sulfoxide kan het maken als pesticideadditieven worden gebruikt. Voeg toe een kleine hoeveelheid dimethyl sulfoxide in sommige pesticiden de penetratie kan vergemakkelijken van pesticiden in de installatie om de doeltreffendheid te verbeteren. dimethyl sulfoxide kan ook als kleurstofoplosmiddel, kleurstof verwijderend agent, en kleurstofdrager voor de synthetische vezels worden gebruikt. Het kan ook als absorbeermiddel van het recycling van acetyleen en zwaveldioxyde en ook bepalingen van synthetische vezel, antivriesmiddelenagent en de condensator worden gebruikt diëlektrische, remolie, en extractant van de zeldzame metalen.
3. Het kan als analitische oplosmiddelen en bevestigende agent van gaschromatografie evenals oplosmiddel worden gebruikt voor het analyseren van UVspectrums.
Productiemethode dimethyl sulfoxide wordt over het algemeen gemaakt door dimethyl methode van de sulfideoxydatie te gebruiken. Zij hebben verschillende productieprocessen toe te schrijven aan de verschillende oxidatiemiddelen en de oxydatietypes. 1. Het bisulfidemethode van de methanolkoolstof; neem koolstofbisulfide en methanol als grondstoffen en gebruiks γ-Al2O3 als katalysator; stel eerst het dimethyl sulfide samen, dan hebben oxydatiereactie met stikstofdioxide (of nitraat) om dimethyl sulfoxide te verkrijgen. 2. De waterstofperoxydemethode: neem aceton als buffermiddel om dimethyl sulfide te hebben met waterstofperoxyde worden gereageerd. Deze methode van dimethyl sulfoxide synthese heeft relatieve hoge kosten en zo is geschikt voor productie op grote schaal. 3. De methode van stikstofdioxide: heb methanol en reageerde dimethyl sulfide van het waterstofsulfide in de katalyse van γ-alumina om dimethyl sulfide te verkrijgen; heb sulfaat reageerde met natriumnitriet om stikstofdioxide te produceren; dimethyl sulfide heeft gas-liquid fasereactie met stikstofdioxide bij 60-80 °C om ruwe dimethyl sulfoxide te produceren. Soms gebruiken de mensen ook zuurstof voor directe oxydatie die ook ruwe dimethyl sulfoxide produceert. Dan na vacuümdistillatie, raffineer om het afgewerkte product van dimethyl sulfoxide te krijgen. Deze methode is een relatieve geavanceerde productiemethode. 4. Dimethyl sulfaatmethode: pas dimethyl sulfaat toe met natriumsulfide reageren om dimethyl sulfide te verkrijgen; het sulfaat heeft reactie met natriumnitriet om stikstofdioxide te produceren; dimethyl sulfide is geoxydeerd met stikstofdioxide om ruwe dimethyl sulfoxide te produceren, en dan neutralisatie en distillatie te ondergaan om geraffineerd dimethyl sulfoxide product te verkrijgen. Bovendien kan de anodeoxydatiemethode dimethyl sulfoxide via dimethyl sulfide ook produceren.
Chemische Eigenschappen kleurloze vloeistof
Gebruik DMSO is een polair die aprotic oplosmiddel in chemische reacties, in polymerasekettingreacties (PCR) en als cryoprotectant verglazingsagent wordt gebruikt voor het behoud van cellen, weefsels en organen. DMSO wordt gebruikt in cel bevriezende media om cellen tegen de veroorzaakte mechanische verwonding van het ijskristal te beschermen. Het wordt gebruikt voor sub-cultured diepvriesbewaring van primair, en recombinante heteroploid en hybridoma cellenvariëteiten; embryonale stamcellen (ESC), en hematopoietic stamcellen. DMSO wordt vaak gebruikt in de combinaties met BSA of foetaal runderserum (FBS).
Gebruik De menselijke en dierlijke die cellenvariëteiten in cultuur worden gekweekt worden over het algemeen opgeslagen bevroren. Het bevriezen beschermt de cellenvariëteit tegen veranderingen toe te schrijven aan genetische afwijking en minimaliseert risico van verontreiniging. De vloeibare die stikstof samen met een cryoprotective agent zoals DMSO wordt gebruikt is een wijd gebruikte methode om cellen te bewaren. Zonder de aanwezigheid van een cryoprotective agent, is bevriezen dodelijk aan de meeste zoogdiercellen. De schade wordt veroorzaakt door mechanische verwonding door ijskristallen, concentratie van elektrolyten, pH veranderingen, en denaturatie van proteïnen. Deze dodelijke gevolgen worden geminimaliseerd door een cryoprotective agent toe te voegen die vermindert
Gebruik Dimethyl sulfoxide (1-10%) is getoond om bundelrenaturation te versnellen en verondersteld om het nucleic zuur thermische stabiliteit tegen zuivering te geven. Als cosolvent PCR, kan DMSO helpen opbrengsten, vooral in lange PCR verbeteren.
Gebruik Een polair die aprotic oplosmiddel in polymerasekettingreacties (PCR) en als cryoprotectant verglazingsagent wordt gebruikt voor het behoud van cellen, weefsels en organen.
Gebruik Geschikt voor HPLC, spectrofotometrie, het milieu testen
Definitie ChEBI: 2 koolstofsulfoxide waarin het zwavelatoom twee methylsubstituenten heeft.
Gebruik Oplosmiddel voor vele organische verbindingen met inbegrip van vetten, koolhydraten, kleurstoffen, harsen, en polymeren. In organische reacties. Als antivriesmiddel of hydraulische vloeistof wanneer gemengd met water. Aan cryopreserve en opslag gecultiveerde cellen.
Merknaam Rimso-50 (Bioniche).
Algemene Beschrijving Duidelijke vloeibaar, hoofdzakelijk geurloos. De gesloten Dampen van het kop vlampunt 192°F. zijn zwaarder dan lucht. Het contact met de huid kan het steken en het branden veroorzaken en tot een geur van knoflook op de adem leiden. Een uitstekend oplosmiddel dat giftige opgeloste stoffen door de huid kan vervoeren. De hoge dampconcentraties kunnen hoofdpijn, duizeligheid, en kalmeren veroorzaken.
Lucht & Waterreacties Dichter dan water en mengbaar in water.
Reactiviteitsprofiel Dimethyl sulfoxide ontbindt hevig op contact met vele acyl halogeniden, aryl halogeniden en verwante samenstellingen zoals fenyl en tolylchloride, acetyl chloride, benzenesulfonylchloride, benzoyl chloride, cyanuric chloride, fosforchloride, fosforoxychloride, en thionyl chloride [Nieuws van Chem. Eng. 35(9): 87 (1957)]. Reageert, misschien hevig, met jodiumpentafluoride [Nieuws van Chem. Eng. 47(12): , 109(1969)]. Vacuümdistillatie van vochtvrij die magnesiumperchloraat tot een explosie wordt geleid [MCB-Anamnese 1187(1966)]. Hevig reactief met het fluorinating van agenten zoals zilveren fluoride [Nieuws van Chem. Eng. 44(24): 7(1956)]. Kan met natriumhydride exploderen [Nieuws van Chem. Eng. 44(24): 7(1966)]. Het mengsel met methylbromide resulteerde in een explosie die de apparaten verbrijzelde [NFPA 491M, 1991]. Vormt zouten met perchloric zuur die wanneer droog explosief zijn [Chem. Abst. 44: p3935d (1950)]. Ontbindt wanneer verwarmd boven normaal kookpunt.
Gevaar voor de gezondheid Lichte oogirritatie.
Brandgevaar Speciale Gevaren van Verbrandingsgassen: Het zwaveldioxyde, het formaldehyde, en de methylthio-alcohol kunnen zich vormen
Biologische Activiteit Oplosmiddel met breed opgezette toepassingen in biologisch onderzoek.
Reinigingsmethodes Deze kleurloze, geurloze, zeer hygroscopische vloeistof, is samengesteld van dimethyl sulfide. De belangrijkste onzuiverheid is water, met een spoor van dimethyl sulfon. De test Karl-Fischer is toepasselijk. Het is droog met Linde types 4A of de moleculaire zeven van 13X, door verlengde contact en passage door een kolom van het onder verminderde druk gedistilleerde materiaal, dan. Andere droogmiddelen omvatten CaH2, CaO, BaO en CaSO4. Het kan ook gedeeltelijk gekristalliseerd zijn door gedeeltelijke te bevriezen. De uitgebreidere reiniging wordt bereikt door zich 's nachts met vers verwarmde en gekoelde chromatografische rangalumina te bevinden. Het is dan teruggevloeid voor 4hours over CaO, droog over CaH2, en gedeeltelijk bij lage druk gedistilleerd. Voor efficiency van deshydratiemiddelen in het drogen van dimethyl sulfoxide zie Burfield en Smithers [J Org Chem 43 3966 1978, Sato et al. J Chem Soc, Dalton trans 1949 1986]. [Reddy Zuivere Appl Chem 25 459 1969, Beilstein 1 IV 1277.] Snelle reiniging: Tribune over vers geactiveerde alumina, BaO of CaSO4 's nachts. De filter en distilleert het onder verminderde druk over CaH2 (~ 12 mm van Hg). Opslag het over de moleculaire zeven van 4A.

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)