Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu

Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist

China Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist leverancier
Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist leverancier Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist leverancier Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist leverancier

Grote Afbeelding :  Farmaceutische Dopamine van de Grondstoffendomperidone van CAS 57808-66-9 Receptorantagonist

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Domperidone
Certificering: GMP
Modelnummer: PR-315

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg per zak
Levertijd: 3~5 week dagen na betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 100000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Engelse naam: DOMPERIDONE CAS:: 57808-66-9
MF:: C22H24ClN5O2 EINECS:: 260-968-7
Andere Naam:: 6 chloor-3 [1 [propyl 3 (2-oxo-3H-benzimidazol-1)] piperidin-4] - 1H-benzimidazol-2-; Verschijning:: wit poeder
Toepassing:: Dopamine receptorantagonist Zuiverheid:: >99%
PSA:: 78.82000 logP:: 3.29110
Rang Standaard: Geneeskunde Grade
Hoog licht:

pharmaceutical industry raw materials

,

medicine raw material

Farmaceutische Grondstoffen Domperidone CAS 57808-66-9, Dopamine Receptorantagonist

 

Productnaam: Domperidone
Synoniemen: DOMPERIDONE; 4 (5-chloor-2-oxo-1-benzimidazolinyl) - 1 [propyl 3 (2-oxobenzimidazolinyl)] piperidine; ALPHA- [(DIISOPROPYLAMINO) ETHYL 2] - ALPHA--PHENYL-2-PYRIDINE-ACETAMIDE; 5-CHLOOR-1 [1 [PROPYL 3 (2,3-DIHYDRO-2-OXO-1H-BENZIMIDAZOL-1-YL)] - 4-PIPERIDINYL] - 1,3-DIHYDRO-2H-BENZ-IMIDAZOL-2-; MOTILIUM; DOMPERIDONE RANDdopamine A; 3 (Propyl 3-Choro) - 2,3 Dihydro 1H benzimidazole-2-; DOMPERIDONE, BP, EP
CAS: 57808-66-9
MF: C22H24ClN5O2
Mw: 425.91
EINECS: 260-968-7
Productcategorieën: Dopamine receptor; Aromaten; Heterocycles; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Isotoop Geëtiketteerde Samenstellingen; VIOXX; Andere APIs
Mol-Dossier: 57808-66-9.mol
Domperidonestructuur
 
Domperidone Chemische Eigenschappen
Smeltpunt 240-244°C
dichtheid 1.2904 (ruwe schatting)
r.i. 1.5400 (raming)
opslagtemperaturen. Opslag bij rechts
oplosbaarheid DMSO: >10 mg/ml
vorm vast lichaam
pka (Onzekere) pKa 7,90
kleur wit
Wateroplosbaarheid Lichtjes oplosbaar in water.
Merck 14,3418
Stabiliteit: Stabiel. Onverenigbaar met sterke oxyderende agenten.
InChIKey Fgxwkszfvqustl-uhfffaoysa-n
CAS-Databaseverwijzing 57808-66-9 (CAS-Databaseverwijzing)
 
Veiligheidsinformatie
Gevarencodes Xn
Risicoverklaringen 62-63
Veiligheidsverklaringen 26-36
WGK Duitsland 3
RTECS DE2275900
 
MSDS-Informatie
Leverancier Taal
Domperidone Engels
SigmaAldrich Engels
 
Domperidonegebruik en Synthese
Gastro-kinetische drugs Domperidone is een algemeen gebruikte antiemetic en gastro-kinetische drug met zijn verschijning die wit aan lichtgeel poeder en bittere smaak zijn. Het is bijna onoplosbaar, lichtjes oplosbaar, gemakkelijk oplosbaar in water in ethylalcohol in melkzuur evenals oplosbare stof in citraat. Dit product is een soort randdopamine receptorantagonisten met sterke actie. Domperidone kan receptor de van DA1 en DA2-naast de synapsen blokkeren die, die het remmende effect van dopamine op de postsynaptic cholinergic neuronen van myenteric vlecht tegenwerken en de maagsamentrekkingen veroorzaken. _het kunnen be*vorderen de de motiliteit en de spanning van spijsverteringskanaalmotiliteit te om terugkerenen aan normaal functie, be*vorderen de het leeg:maken van maag, het verhogen van de de motiliteit van maag antral en twaalfvingerdarm, het coördineren van de de samentrekking van de pylorus evenals het verbeteren van de esophageal peristalsis en de de spanning van de de laag esophageal sfincter. Omdat het een slecht penetratievermogen door de blood-brain barrière met bijna geen antagonisme op de dopamine receptor heeft, kunt u de bijwerkingen van geest en de centraal zenuwstelselkant uitsluiten. Het heeft snelle absorptie na mondeling beleid met de plasmaconcentratie die bereiken piek na 15~30 min. Naast het centrale zenuwstelsel, wordt het ook algemeen verspreid in andere delen van het lichaam. Ten gevolge van de aanwezigheid van „eerste pas“ levermetabolisme en intestinaal metabolisme, heeft het een lage mondelinge biologische beschikbaarheid. De halveringstijd van dit die product is 7h met 30% door de urine om 24 h na het mondelinge die beleid en over 60% wordt afgescheiden door faecaliën binnen 4 dagen wordt afgescheiden.
Aanwijzingen
1, de symptomen van de Spijsverteringsdysfunctie veroorzaakt door het vertraagde maag leegmaken, gastroesophageal terugvloeiing, chronische gastritis en esophagitis met inbegrip van misselijkheid, brakend, het uitspuwen, buik volheid, buikpijn, regurgitatie veroorzaakte het branden sensatie van mond en maag.
2, Ziekte van Parkinson en misselijkheid en braken veroorzaakt door diverse soorten redenen zoals functioneel, besmetting, dieet, radiotherapie of drugtherapie en dopamine receptoragonists (zoals levodopa, bromocriptine) therapie.
3, het zijn geschikt om migraine, dysmenorrhea, traumatische die hersenenverwonding en intracranial letsels, stralingstherapie en de misselijkheid en braken te behandelen door levodopa, nonsteroidal anti-inflammatory drug wordt veroorzaakt.
4, het zijn efficiënt in het behandelen van de misselijkheid en braken veroorzaakt door diverse organische of functionele gastro-intestinale wanorde in bejaarde mensen.
5, Domperidone zijn niet efficiënt in het behandelen van braken veroorzaakt door chirurgie of anesthesie en chemotherapie.
De bovengenoemde informatie wordt uitgegeven door Chemicalbook van Dai Xiongfeng.
Chemische Eigenschappen Van dimethylformamide-water om zijn wit kristallijn poeder te verkrijgen; de smeltpunten is 242,5 ℃
Gebruik Het is een soort machtige randdopamine receptorantagonist met anti-braakt en gastro-kinetische gevolgen. Het kan de gastro-intestinale motiliteit beïnvloeden om de motiliteit en de spanning van hoger maagdarmkanaal te maken naar normaal terugkeren en het maag leegmaken, het verbeteren van de antral en van de twaalfvingerige darm motiliteit, en het coördineren van de pyloric samentrekking bevorderen. Het kan voor de behandeling van dyspepsie, en de misselijkheid en braken worden gebruikt door functionele, organische, besmetting, dieet, stralingstherapie of drugtherapie die wordt veroorzaakt. Omdat het bijna geen remmend effect op dopamine receptor heeft, zijn er geen psychiatrische en neurologische bijwerkingen. En die het kan voor het behandelen van de misselijkheid worden gebruikt door het Ziekte van Parkinson door het nemen van dopamine agonists wordt veroorzaakt te behandelen.
Het kan als anticholinergic krampstillende middelen worden gebruikt.
Domperidone is een soort phenyl imidazole samenstellingen met een sterke rol in het bevorderen van maagmotiliteit en antiemetic effect. Het kan de spanning van de sfincter van het lagere deel van de slokdarm versterken, verhinderend de maag-esophageal terugvloeiing, verbeterend de maagmotiliteit, bevorderend het maag leegmaken, coördinerend de maag en de motiliteit van de twaalfvingerige darm, onderdrukkend misselijkheid, brakend, en effectief verhinderend de galterugvloeiing zonder de afscheiding van maagzuur te beïnvloeden. Dit product is een soort randdopamine receptorantagonisten dat de gastro-intestinale dopamine receptoren kan direct blokkeren en het bevorderende effect van maagmotiliteit tentoonstellen. Het kan esophageal peristalsis en de spanning van esophageal sfincter verbeteren. Wegens zijn slechte penetratie door de barrière van bloedhersenen, heeft het bijna geen antagonisme tegen de dopamine receptor van de hersenen, en daarom kan uitsluitend de bijwerkingen van de geest en het centrale zenuwstelsel.
Productiemethode 2-nitro-1, dichlorobenzeen 4 gereageerd met amino-cyclohexanecarboxylic zure ethylester 4 wordt en is verder behoudens hydrogeneringsvermindering, ureumcyclization, hydrolyse, om 5 chloor-1 (piperidin-4) te geven - 1,3-dihydro-benzimidazol-2-keton.
De hydroxylpropylamine kan nucleofiele substitutie van de chloor van nitro-chlorobenzene hebben 2 en dan onderworpen aan hydrogenering zijn om de nitrogroep tot aminogroep te verminderen; dan hebben cyclization met kaliumchloride en verdere chlorering om 1 (3-chloropropyl) te geven - 2,3-dihydro-1H-benzimidazol-2-keton.
Het benzimidazole twee hierboven verkregen derivaat wordt verwerkt als volgt en kan domperidone geven. 2,3 delen van 1 (3-chloropropyl) - 2,3-dihydro-1H-benzimidazol-2-keton, 2,5 delen van 5--chloor-i (piperidin-4) - 1,3-2H-dihydro-benzimidazol-2-één, 3,2 delen van natriumcarbonaat, 0,1 delen van kaliumjodide en 80 delen van methyl-2-pentanone 4 werden bewogen en terugvloeien voor 24h. Na wordt gekoeld aan kamertemperatuur, voeg water, filter van de onoplosbare stoffen toe en zuiver het door de kolomchromatografie van het kiezelzuurgel met de het uitwassen oplossing die chloroform en 10%-methanolmengsel zijn. De aftakking die het product bevatten werd verzameld en werd geconcentreerd. Het residu werd gekristalliseerd gebruikend methyl-2-pentanone 4. Na filtratie, pas herkristallisatie met het mengsel van dimethylformamide en water toe om 1,3 delen van domperidone met de opbrengst te verkrijgen die 30% en mp die 242,5 ℃ zijn zijn.
Chemische Eigenschappen Wit of bijna wit poeder.
Gebruik COX2 inhibitor, antiinflammatory, tegen artritis
Gebruik Een nieuwe randdopamine receptorantagonist die niet de blood-brain barrière kruist; anti-emetic. Domperidone (Motilium) is dopamine blocker en een antidopaminergic reagens.
Gebruik Voor beheer van dyspepsie, het zuur, epigastrische pijn, misselijkheid, en het braken.
Definitie ChEBI: 1 [propyl 3 (piperidin-1)] - 1,3-dihydro-2H-benzimidazol-2- waarin positie 4 van de piperidine ring door 5 chloor-1,3-dihydro-2H-benzimidazol-2-op-1 groep wordt gesubstitueerd. Een dopamine antagonist, het is gebruikt s antiemetic voor de behandeling op korte termijn van misselijkheid en het braken, en om gastro-intestinale die gevolgen van dopaminergic drugs te controleren in het beheer van parkinsonisme worden gegeven. De vrije basis wordt gebruikt in mondelinge opschortingen, terwijl het maleatezout in tabletherstellingen wordt gebruikt.

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)