Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu

Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2

China Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2 leverancier
Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2 leverancier Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2 leverancier Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2 leverancier

Grote Afbeelding :  Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Misoprostol CAS 59122-46-2

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Misoprostol
Certificering: GMP
Modelnummer: PR-2015

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 0.5kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 10kg per zak
Levertijd: 3~5 week dagen na betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 100000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Engelse naam: Misoprostol CAS:: 59122-46-2
MF:: C22H38O5 EINECS:: 664-288-5
Andere Naam:: Dl-MISOPROSTOL; Misoprostol; MISOPROSTOL ZUUR; Misogon; CYTOTEC; Verschijning:: lichtgele kleverige vloeistof
Toepassing:: Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap Zuiverheid:: >99%
PSA:: 83.83000 logP:: 3.95360
Rang Standaard: Geneeskunde Grade
Hoog licht:

pharmaceutical industry raw materials

,

medicine raw material

Prostaglandine E1 Antiulcer/Beëindiging van Zwangerschap, Misoprostol CAS 59122-46-2

 

Productnaam: Misoprostol
Synoniemen: Misoprostol (Mengsel van Diastereomers); Misoprostol-D5; Sc-29333; MISOPROSTOL; MISOPROSTOL ZUUR; MISOPROSTOL VRIJ ZUUR; Misoprostol API; Misogon
CAS: 59122-46-2
MF: C22H38O5
Mw: 382.54
EINECS: 664-288-5
Productcategorieën: Actieve Farmaceutische Ingrediënten; Prostaglandines; Prostaglandine; Vetzuurderivaten & Lipiden; Glycerols; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Prostanoid receptor en verwant; API; Inhibitors; Geneesmiddelen
Mol-Dossier: 59122-46-2.mol
Misoprostolstructuur
 
Misoprostol Chemische Eigenschappen
Smeltpunt 261-263°C
Kookpunt 429.67°C (ruwe schatting)
dichtheid 1.0323 (ruwe schatting)
r.i. 1.6120 (raming)
opslagtemperaturen. −20°C
oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in water, oplosbaar in ethylalcohol (96 percenten), met mate oplosbare stof in acetonitrile.
vorm keurig
CAS-Databaseverwijzing 59122-46-2 (CAS-Databaseverwijzing)
EPA-het Systeem van de Substantieregistratie Prost-13-Engels-1 zuur, 11,16 dihydroxy-16-methyl 9 oxo-, methylester, (11.alpha., 13E) - (59122-46-2)
 
Veiligheidsinformatie
Gevarencodes T
Risicoverklaringen 4560612536/37/38
Veiligheidsverklaringen 532236/37/3945
RIDADR De V.N. 2810 6.1/PG 3
WGK Duitsland 2
RTECS UK8390000
Gevaarlijke stoffengegevens 59122-46-2 (Gevaarlijke stoffengegevens)
Giftigheid LD50 bij ratten, muizen (mg/kg): 40-62, 70-160 i.p.; 81-100, 27-138 mondeling (Kotsonis)
 
Misoprostolgebruik en Synthese
Beschrijving Misoprostol is een synthetisch prostaglandinee1 analogon dat algemeen voor medische abortus, beheer van miskraam, cervicale instructie, beheer van postpartum bloeding, en inductie van arbeid wordt gebruikt. Wegens het brede gebruik van misoprostol in reproductieve gezondheid, is de drug in de Modellijst van Wereldgezondheidsorganisatie(who) van Essentiële Geneesmiddelen.
Farmacokinetica De routes voor beheermisoprostol omvatten buccally mondeling, sublingually, vaginally, rectally, of. De farmacokineticastudies worden uitgevoerd hebben om vagina en mondeling beleid te vergelijken geopenbaard dat vaginale misoprostol met langzamere ontruiming, lagere piekplasmaniveaus, en langzamere absorptie verbonden is, gelijkend op een uitgebreide versievoorbereiding die. Omgekeerd, wordt vaginale misoprostol geassocieerd met significantere gevolgen voor de baarmoeder en de cervix toe te schrijven aan de hogere algemene blootstelling aan de drug.
Het beleid door het rectum openbaarde een gelijkaardig patroon aan vaginaal beleid; nochtans, heeft het lagere AUC en lagere maximum piekconcentratie. De sublingual route heeft hogere piekniveaus en snellere absorptie in vergelijking tot mondeling of vaginaal beleid.
Gebruik Het veroorzaken van Arbeid
Misoprostol is een efficiënte en veilige manier om arbeid te veroorzaken hoewel Food and Drug Administration (FDA) nog niet het voor gebruik in zwangerschap heeft goedgekeurd. Nochtans, keurde de Europese Unie (EU) zijn gebruik na een studie goed die tussen 2002 en 2012 werd gedaan. Het handelt door het baarmoeder rijpen en beklemmingen van de cervix te veroorzaken.
Abortus
Misoprostol wordt normaal gebruikt in combinatie met andere drugs, zoals methotrexate of mifepristone voor medische abortus. Het werkt door de cervix zacht te worden, veroorzakend het om te openen. Ook, maakt het het baarmoederspierencontract, waarbij tot arbeid wordt bewogen om het foetus te verdrijven. Misoprostol is gelijkaardig aan prostaglandine die als een hormoon dat een sterkere reactie van de baarmoeder kan veroorzaken. Meestal, wordt de drug gegeven in een kliniek of het ziekenhuisbevallingscentra.
Misoprostol kan het best worden beheerd wanneer men 12 of meer weken van zwangerschap heeft overgegaan om mogelijke strenge complicaties te vermijden. Het kan ook worden beheerd als er een mogelijkheid van ectopische zwangerschap is of als men een spiraaltje (IUD) heeft.
Misoprostol kan of vaginally of mondeling worden gebruikt als de zwangerschap nog in de eerste trimester is. De zwangere vrouw wordt geadviseerd om 12 tabletten van 200 gram te gebruiken en zou vier tabletten moeten zetten in de vagina of onder de tong en het laten 30 minuten oplossen. De vrouw wordt verder geadviseerd om 3 uren te wachten en met vier meer pillen in de vagina of onder de tong 30 minuten te herhalen.
De drug is efficiënter wanneer opgenomen in de vagina; nochtans, beheren de artsen het gewoonlijk mondeling wegens de mogelijkheid van besmetting wanneer vaginally gebruikt. Wanneer gebruikt samen met mifepristone, is misoprostol efficiënt in ongeveer 95% van vroege zwangerschappen.
Postpartum Bloeding
Misoprostol wordt normaal gebruikt zowel als behandeling als preventie van postpartum bloeding secundair aan zijn uterotonic eigenschappen. De studies hebben geopenbaard dat mondeling beheerde misoprostol in vergelijking tot oxytocin minder efficiënt is, maar het speelt nog een essentiële rol in het behandelen van postpartum bloeding wanneer andere agenten ontbreken of niet beschikbaar zijn.
Preventie van Zweer
Misoprostol wordt algemeen gebruikt voor de behandeling en de preventie van NSAID-Veroorzaakte maag en van de twaalfvingerige darm zweren toe te schrijven aan zijn pijnstillende en anti-inflammatory eigenschappen. Het handelt door maag zure remming van adenylate cyclase door G-protein gekoppelde receptor te remmen die tot de verminderde activiteit van de protonpomp en verminderde intracellular cyclische AMPÈREniveaus aan de apicale oppervlakte van de wandcel leidt.
Ontbroken Mislukking
Misoprostol wordt gebruikt in het behandelen van een moeder in het geval van foetale dood die in mislukking kan resulteren. Het wordt ook gebruikt in de beëindiging van zwangerschap voor foetale anomalieën. Aanvankelijk, wordt een lage dosis beheerd en voor de extra dosissen tot levering verdubbeld.
Ongunstige Drugreacties De algemene ervaren bijwerkingen omvatten samentrekkingen, buikpijn, en GI onverdraagzaamheid en diarree. Vele klinische studies openbaarden dat over 13% van patiënten diarree in de eerste fasen van therapie ervoer.
De vaakst gemelde bijwerkingen van mondeling het nemen van de drug voor de preventie en de behandeling van maagzweren omvatten misselijkheid, buikpijn, hoofdpijn, flatulentie, dyspepsie, constipatie, misselijkheid, en constipatie. Vele patiënten ervaren koorts wanneer bepaalde veelvoudige dosissen om de 4 tot 6 uren.
De vrouwen met gewilde zwangerschappen zijn niet verondersteld om misoprostol te nemen om het risico van verhoogde baarmoedersamentrekkingen en toon te verminderen toe te schrijven aan NSAID-Veroorzaakte maagzweren. Dit kan volledige of gedeeltelijke abortussen veroorzaken of kan tot zwangerschappen met verbonden met aangeboren onbekwaamheden leiden.
De drug kan baarmoederhyperstimulation veroorzaken, die de bloedlevering aan de baarmoeder kan beïnvloeden negatief, waarbij de kansen om complicaties zoals breuk van de uterus worden verhoogd te ontwikkelen.
Controverse Er zijn talrijke controversen betreffende het gebruik van misoprostol voor inductie van arbeid toe te schrijven aan diverse redenen geweest. Het gebruik van misoprostol en mifepristone voor medische abortus heeft het potentieel van het verbeteren van toegang tot de abortusdiensten; daarom kunnen de politieke tegenstanders van abortus de drugs als doel en bedreiging bekijken. Het is opmerkelijk dat in 2000, FDA het gebruik van mifepristone en misoprostol samen met misoprostol voor de beëindiging van vroege zwangerschap goedkeurde, nog werd misoprostol niet goedgekeurd voor hetzelfde doel.

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)