Chemisch Co. van Hubeihongcheng Ming, Ltd.

           

           Overleef door kwaliteit, ontwikkel me door innovatie;

           Op integriteit-gebaseerd, wederzijds voordeel en win-win;

           Gebaseerd op binnenlands, dienend de wereld

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling

Het is reeds de 5de samenwerking en is een uitstekende partner. De manager is zeer persoonlijk en aantrekkelijk.

—— Alice Ross

Voor het eerst, is de werkgever zeer geduldig, zijn de productdetails zeer duidelijk, en zeer prettig.

—— Thomas Codlow Ochalov

Een goede partner. Het product is ontvangen en het effect is zeer goed

—— Boortoren George

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling

China Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling leverancier
Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling leverancier Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling leverancier Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling leverancier Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling leverancier

Grote Afbeelding :  Hoge Zuiverheids Grondstof Farmaceutische Artesunate CAS 88495-63-0 voor Malariabehandeling

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Artesunate
Certificering: GMP
Modelnummer: prms0165

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg/barrel
Levertijd: 3~5 week dagen na betaling
Betalingscondities: Western Union, T/T,
Levering vermogen: 10000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Engelse naam: Artesunate CAS:: 88495-63-0
MF:: C19H28O8 EINECS:: 618-170-5
Andere Naam:: Qinghaozhi; Cosunate; Saphnate; Arteannuinum; AsuMax; Verschijning:: Wit kristalpoeder
Toepassing:: Antiparasitic; Behandeling van Malaria Zuiverheid:: >99%
PSA:: 100.52000 logP:: 2.60240
Hoog licht:

pharmaceutical industry raw materials

,

medicine raw material

Het Geneesmiddel van de hoge Zuiverheids Grondstof, Artesunate CAS 88495-63-0, Behandeling van Malaria

 

Productnaam: Artesunate
Synoniemen: ArtesunateC19H28O8; Artemisinin monosuccinate; Artesuniczuur; Butanedioic Zure Mono (3R, 5aS, 6R, 8aS, 9R, 10R, 12R, 12aR) - decahydro-3,6,9-trimethyl-3,12-epoxy-12H-pyrano [4,3-j] -] Ester 1,2-benzodioxepin-10; Arteannuinum; Arteannuinumsuccinate; (3R, 5aS, 6R, 8aS, 9R, 10S, 12R, 12aR) - decahydro-3,6,9-trimethyl-3,12-epoxy-12H-Pyrano (4,3-j) - 1,2-benzodioxepin-10 waterstofsuccinate; vARTESUNATE
CAS: 88495-63-0
MF: C19H28O8
Mw: 384.42
EINECS: 618-170-5
Productcategorieën: Actieve Farmaceutische Ingrediënten; Natuurlijk Installatieuittreksel; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; installatieuittreksel; Kruiduittreksel; natuurlijk product; Antimalarial; Inhibitors
Mol-Dossier: 88495-63-0.mol
Artesunatestructuur
 
Artesunate Chemische Eigenschappen
Smeltpunt 132-1350C
Kookpunt 431.1°C (ruwe schatting)
dichtheid 1.2076 (ruwe schatting)
r.i. 1.4430 (raming)
opslagtemperaturen. Zaal temperaturen
oplosbaarheid aceton: soluble33.4mg/mL
vorm kristallijn poeder
kleur wit aan gebroken wit
Merck 14.818
 
Veiligheidsinformatie
Gevarencodes Xn
Risicoverklaringen 20/21/22
Veiligheidsverklaringen 24/25
WGK Duitsland 3
HS Code 29419090
Gevaarlijke stoffengegevens 88495-63-0 (Gevaarlijke stoffengegevens)
 
MSDS-Informatie
 
 
Artesunategebruik en Synthese
Antiparasitic drug Artesunate is een soort algemeen gebruikte anti-parasitic drug en behoort tot verminderde artemisinin succinate monoester, en is het derivaat van artemisinin die een sesquiterpene lactone structuur bevatten, en heeft een sterkere doeltreffendheid bij het behandelen van parasiet dan artemisinin en is ook efficiënt bij het behandelen van chloroquine bestand spanningen. Het handelt op Plasmodium schizonts op het erythrocytic stadium. Het wordt door cytochrome oxydase te verbieden door verminderd artemisinin tot voltooiing van de remming op de functie van cytochrome oxydase van de oppervlakte membraan-voedsel van de malariaparasiet vacuolemembraan, mitochondrial membraan, en zo het leveren van voeding van het cytoplasma van de gastheercel te blokkeren van kracht. Het heeft een sterk dodend effect op de aseksuele vorm van plasmodium met een snelle doeltreffendheid die de snelle controle van het begin van malaria toelaten. Het heeft goede doeltreffendheid bij het behandelen van hersenmalaria, falciparummalaria en vivax malaria met gelijkaardige doeltreffendheid in het behandelen van chloroquine-bestand spanning van de falciparummalaria, vooral met significanter effect bij het behandelen van hersenmalaria. Het kan de totstandkoming van malaria snel controleren maar heeft geen effect op gametophyte falciparummalaria. Het heeft een kortere T1/2 dan artemether met bloedconcentratie het snelle verminderen na intraveneuze injectie. Zijn T1/2 is ongeveer 30 min. Het wordt algemeen verspreid in het lichaam met de inhoud in darm, lever, nier die relatieve hoogte zijn. De urine en de faecale afscheiding geven van slechts een kleine fractie rekenschap. Het ondergaat hoofdzakelijk metabolische omzetting. Het is klinisch geschikt voor redding van kritisch zieke patiënten met scherpe malaria en kan als eerste-keusdrug voor de behandeling van patiënten met hersenmalaria en een verscheidenheid van gevaarlijke malaria worden gebruikt. Maar zijn tekortkoming is het weer uitbrekentarief. Geen bijwerkingen zijn waargenomen bij de geadviseerde therapeutische dosis; de toepassing van grote dosissen kan een voorbijgaande vermindering van buiten randreticulocyte veroorzaken die zal terugkeren naar normaal niveau na het tegenhouden van drug. De vrouwen binnen 2 maanden na zwangerschap zouden moeten worden onbruikbaar gemaakt. Of het teratogenicity eisen verder zal veroorzaken bestudeer.
Dosering en beleid Poeder: 60mg; elke artesunate is ook in bijlage met één 5%-natriumbicarbonaatinjectie. Op toepassing, los eerst de drug in natriumbicarbonaatinjectie op, en dan verdund aan 10 ml met glucoseinjectie na intraveneuze infusie aan een tarief van 3~4ml/min. Voor de behandeling van patiënten van chloroquine-bestand falciparummalaria: 60 mg per tijd met de eerste dosis die worden verdubbeld; spuit intraveneus keer 1 per dag met 4 dagen als cursus van behandeling in. De totale dosis is 300mg. Wanneer het symptoom gecontroleerd wordt, kunt u met andere anti-malarial drugs veranderen om het weer uitbrekentarief te verlagen. De nauwkeurige dosering en de tabletten zouden volgens de nauwkeurige voorwaarde moeten zijn.
De bovengenoemde informatie wordt uitgegeven door Chemicalbook van Dai Xiongfeng.
Klinische toepassing De klinische toepassing van artesunate is zolang tien jaar geweest. Het wordt gemaakt door het gebruiken van het gras van alsemannua dat in China als grondstof voor het halen van het actieve ingrediënt artemisinin en het verdere gaan door chemische synthese uniek is. Zijn belangrijke rol is in het behandelen van plasmodia aseksuele vorm. Het is ook momenteel de enige artemisinin derivaten die in in water oplosbare formulering kunnen worden gemaakt. Het kan worden gebruikt om de parasiet in binnenfase van rode bloedcellen te doden om het anti-malarial effect, en daarom wordt gebruikt in patiënten met diverse soorten malaria, te bereiken vooral voor het behandelen van en het bewaren van de patiënten met anti-chloroquine en anti-piperaquinefalciparummalaria en streng-type hersenmalaria. Het wordt gekenmerkt door hoge anti-malarial activiteit, hoog tarief van koortsvermindering, de korte tijd van de parasietontruiming en lage drug giftige en bijwerkingen. Het is de eerste-keus van drugs voor de behandeling van strenge malaria.
Voor de toepassing van artesunatetabletten, die een totale hoeveelheid 0,28 g in 3d cursus van behandeling en een totale hoeveelheid 0,44 g in 5d-cursus van behandeling gebruiken, waarin toepassend het totale bedrag 0,44 g (gelijkwaardig aan 8,8 mg/kg) in 5d-cursus voor behandeling van falciparummalaria kunnen tot het tarief die van het protozoaweer uitbreken leiden zoals 4,4% na het klinische genezen van de patiënten zonder significante giftigheid en bijwerking en geen daling in reticulocytes zo laag zijn, verduidelijkend dat de patiënten goede tolerantie op deze dosis hebben. Het mondelinge beleid heeft lage giftigheid en snelle doeltreffendheid en is geschikter en eenvoudig voor het van toepassing zijn.
Het toepassen van 0,24 g/kg van artesunate voor behandeling van 72 gevallen van chloroquine-bestand falciparummalaria resulteert in zowel de het koelen tijd als de aseksuele tijd die van de parasietontruiming binnen 36 h zijn en doen walgt patiënten die streng klinisch worden genezen. Dit verduidelijkt dat artesunate de injectie vele voordelen met inbegrip van snel insecticideeffect, doeltreffendheid op korte termijn, veiligheid heeft, is enz., het geschikt voor de behandeling en de besparing van patiënten met strenge chloroquine-bestand falciparummalaria.
Gebruik 1. Het heeft een relatief sterk dodend effect op het aseksuele lichaam van plasmodiumfalciparum en kan in snelle controle van malariaepisoden resulteren.
2. Het is een soort anti-malarial drug.
Chemische Eigenschappen Fijn-wit Kristallijn Poeder
Gebruik Derivaat van Artemisinin. Antimalarial

Contactgegevens
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)